СТАЛО СТАЛО

ПП Журавель

Яблучний оцет за власним рецептом, місцеві продукти ­ до рецептури входить квітковий мед власного виробництва. Робиться цей напій з натуральних продуктів без використання хімічних компонентів. Саме виробництво безвідходне — тобто макуха, яка отримується після переробки яблук, вноситься в грунт.

Власник, СЕО

Олександр Журавель

Власник

ПП Журавель, Конотоп

Бізнес-­рішення

Виготовлення натурального яблучного оцту за власним рецептом, використовуючи місцеві продукти (яблука, мед). Наоразі розроблена технологія виробництва з особливими секретами, яка додає продукту ще більш цілющий ефект.

Технологія виробництва яблучного оцту — екологічно чистий процес. Яблука збираються в саду, який не обробляється хімпрепаратами, а мед — у районі, де немає орних полів, які також обробляються хімічними речовинами. Саме виробництво безвідходне, тобто макуха, яка отримується після переробки яблук, вноситься в грунт. Ніяких хімічних препаратів при виробництві не застосовується.

Для Конотопа подібне виробництво є позитивним. Натепер у місті не вистачає плодоовочевої продукції. Для жителів і споживачів нашого регіону розвиток даного виробництва відіграє позитивну роль ще й тому, що дає можливість працевлаштування.

Мета

Отримати продукцію з високими споживчими якостями і цілющими властивостями. Паралельно з виробництвом яблучного оцту можна розвивати виробництво сухофруктів і соків із фруктів та овочів.

Економіка

Екологія

Соціум