СТАЛО СТАЛО

Карпатський каплун

Компанiя заснована Ігором Філіпенком, переселенцем з Криму — людиною, котра роки пропрацювала в птахівництві та знає про курей все. Проект є імпортозамісним -­ сьогодні все м'ясо каплуна імпортується.

Власник, СЕО

Ігор Філіпенко

Власник

Мiсто: Бурштин, Івано­Франківська обл.

Сайт

Сторiнка в Facebook

Бізнес-­рішення

Продукція вирощується без застосування жодних хімічних добавок, добрив, генно­модифікованих організмів. Застосовується безвідходний цикл.

Технологія годування передбачає використання виключно натуральних кормів місцевого виробництва, без використання імпортованих преміксів, що знижує залежність від коливання курсу валюти. Проект є імпортозамісним (сьогодні все м'ясо каплуна імпортується), має експортний потенціал.

Висока окупність (18-­24 місяці), можливість залучення робітників без спеціальної кваліфікації.

Проект можна мультиплікувати на різних територіях. Особливо перспективними є Київська, Одеська, Дніпропетровська, Черкаська області. Потенціал розвитку — 15­-20 ферм на рік.

Економіка

Екологія

Соціум